Tussen de gemeenten Almere en Zeewolde ligt het te ontwikkelen gebied Oosterwold. Het gebied is 4.300 hectare groot en bestaat nu uit landbouwgrond in een weids polderlandschap.

Het Rijk en de gemeenten Almere en Zeewolde willen Oosterwold op een bijzondere manier laten ontwikkelen. De groene en agrarische karakter blijven behouden maar er zullen uiteindelijk zo’n 15.000 woningen komen. De inrichting van het gebied wordt op een klein aantal spelregels na geheel overgelaten aan het eigen initiatief. Kavelgroottes, locatie en functies zijn onbeperkt. Nergens anders in Nederland krijg je bij nieuwbouw deze mate van vrijheid om je eigen omgeving in te richten. Droom je in een open, groene omgeving te kunnen wonen en werken zoals jij dat wilt? Maathuis projecten kan met jou de mogelijkheden binnen Oosterwold bespreken. Wij hebben ook samen met bouwende partners een aantal ruime, energiezuinig en betaalbare woningtypes ontwikkeld die ruimte kunnen bieden aan jouw droom.

Lijkt het je wat? Neem contact op met ons op door te mailen naar info@maathuisprojecten.nl. Wanneer je samen iets wilt realiseren in Oosterwold kunnen we jou in contact brengen met anderen die zich bij ons hebben aangemeld.