Update: deze bouwgroep bestaat niet meer. Heeft u interesse in een ander kavel of heeft u een bouwgroep? Wij begeleiden u graag met uw bouwplannen.

Wij organiseren een bouwgroep om een bijzonder woongebouw te ontwerpen en bouwen waarin 20+ bewoners hun eigen woning kunnen realiseren: WIJ Buiten.

De Sluisbuurt is een nieuwe, groene en duurzame wijk aan de westkant van het Zeeburgereiland. De buurt ligt naast de Oranjesluizen, de grens tussen het Binnen- en Buiten IJ. Zeeburgereiland is een bruisend deel van de stad aan het worden. Op kavel 6D1 in de Sluisbuurt komt een gebouw voor 16-26 woningen en een gemeenschappelijke tuin.

Op het Centrumeiland in IJburg hebben wij onlangs een vergelijkbaar (houten) appartementengebouw opgeleverd -voor de bouwgroep Srefi Bow – waarin bijzondere, duurzame woningen van verschillende omvang en indeling zijn gerealiseerd. Dit succes willen wij voortzetten met de nieuwe CPO-bouwgroep WIJ Buiten.

In het najaar van 2023 wordt de kavel aangeboden aan een CPO-bouwgroep. De gemeente zal middels een inschrijving- en selectieprocedure de bouwgroep aanwijzen die de kavel mag ontwikkelen.

Wil jij samen met andere toekomstige bewoners je eigen woning realiseren? En wil jij zelf bepalen wat je belangrijk vindt in jouw nieuwe woning? Aarzel dan niet en sluit je aan bij onze bouwgroep WIJ Buiten door ons een bericht te sturen!

info@maathuisprojecten.nl